floare
pasari

Despre

Anne Marie este mai mult decat un nume propriu – este o idee, dezvoltata cu grija intr-un proiect valoros, generos si creativ pe placul si sufletul celor care gusta, putin cate putin, din lumea plina de povesti fericite, scrise cu talent.

Anne Marie sunt eu, intotdeauna pozitiva, libera si atenta sa descopar in fiecare persoana o poveste ce trebuie citita, inteleasa pe deplin si apoi impartasita cu magie celor din jur.

Eu sunt povestea drumului initiatic, ce trebuie parcurs pana la sfarsit, un drum cu o singura directie, accea de a merge inainte fara sa ma abat de la scopul si principiile mele, un drum cu nenumarate ispite, cu urcusuri anevoioase dar pline de satisfactii si cobarasuri ce imi ofera acele clipe de odihna si dorinta de a merge mai departe. Rezultatul acestei dorinte este Anne Marie – povestea din poveste, ce se naste treptat din fiecare proiect cu final fericit.

Nu vei putea incepe cartea povestilor fara sa ii cunosti cuprinsul, o pagina primordiala, care iti accentueaza starea de curiozitate, care te face sa sa citesti mai mult si sa iti intaresti ambitia de a cunoaste lumea din interiorul copertelor. Cuprinsul povestii mele este impartit in 4 mari capitole:

Capitolul I. Relatii Publice integrate

Capitolul II. PR 2.0

Capitolul III. Organizare de evenimente

Capitolul IV. Analiza si monitorizare de presa

Sunt 4 axe decisive, prin intermediul carora reusesc sa ma reinventez de fiecare data in acea cale de comunicare ce inlesneste drumul povestii catre mass – media si mai departe.