floare
pasari

Vizita de lucru in dulcele targ al Iesilor!

by admin on October 11, 2012

Vizitele de lucru pot fi obositoare pentru unii si incantare pentru altii. Eu ma inscriu in a doua categorie. Cum am petrecut week-end-ul la Iasi, impreuna cu clientii mei, urmeaza sa va povestesc.

Duminica, am avut parte de momente frumoase in atelierul pictorului Traian Mocanu si am fost incantata sa descopar un artist desavarsit, pictor si poet totodata. Am facut planuri, fotografii, am zambit mereu, iar ca ziua insorita de toamna sa fie completa am facut o scurta vizita la teiul lui Eminescu si apoi la bojdeuca lui Creanga. Nici plimbarea pe Copou sau momentele de relaxare in parcul din fata palatului culturii nu m-au lasat indiferenta!

Orasul l-am gasit intr-o mare agitatie si pregatiri pentru ceea ce avea sa urmeze – zilele Iasului! Am descoperit ospitalitatea si bunatatea oamenilor de acolo, respectul si admiratia pentru arta iar despre papilele mele gustative pot sa spun doar ca au fost pe deplin satisfacute.

Am sa ma intorc la Iasi curand, cu drag! Sunt mandra de clientii mei ieseni si am certitudinea ca o lume intreaga merita sa ii cunoasca!

La revedere Iasi! Buna seara Bucuresti!